individuele begeleiding met het paard.

Naast de paardrijlessen bied ik ook individuele begeleiding met het paard. Dit is vergelijkbaar met paarden coaching met als verschil dat het zowel naast het paard als op het paard plaatsvind.

Hierbij werken we aan thema's als zelfvertrouwen, angsten overwinnen, ontspanning, leiding nemen, samenwerken ect. Dit is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen met en zonder beperking.

 

Individuele begeleiding met de hond

De individuele begeleiding met de hond vindt plaats bij u thuis of in de natuur. Dit is bijvoorbeeld heel geschikt voor kinderen of volwassenen die angst hebben voor honden en hier graag vanaf willen. Ik heb zelf drie heel verschillende honden met verschillende karakters die ik hiervoor inzet. Ook is het mogelijk dit te doen met uw eigen hond. Ik ben geen honden gedragstherapeut. Ik richt mij op de mens en wat u uitstraalt naar de hond en hoe de hond hierop reageert.

 

Begeleiding in de zorg

Naast de begeleiding met mijn eigen dieren werk ik ook als begeleider in de zorg. U kunt denken aan woonbegeleiding, werk begeleiding of ambulante begeleiding. Zowel individueel als op de groep en zowel met kinderen als volwassenen. Zoals begeleider verstandelijk gehandicapten zorg, psychiatrie en jeugdzorg. Ik heb onder andere veel ervaring in het begeleiden van mensen met autisme adhd trauma en hoogbegaafdheid.